LudIna Specials

Fèis ìle

Smoked Porter, 8.5%, 33 cl & 75cl.

Dit bier heeft negen weken gelegen in een Sherry PX Quartercask en is dus houtgelagerd. Voordat het vat voor Sherry PX werd gebruikt heeft er twee jaar een oude Whisky oet Grunn in gelegen, welke daarvoor nog drie jaar in een Highland Park Olorosso vat heeft gelegen. Door de hoeveelheid restsuikers heeft het bier een zoetige smaak en is deze licht gebrand met een volle moutbody. Deze Smoked Porter heeft de smaak en geur van Sherry en tonen van Whisky.

Terra Incognita

Barley Wine, 11%, 75cl.

Dit bier heeft een vier maanden lange houtlagering gehad in verse Jack Daniels vaten, waardoor het bier aan zijn vanilletonen komt. Het bier is zoet van de mout en smaakt naar toffee en gebrande suiker. Een heerlijk en exclusief bier met maar liefst 11% alcohol en is een collab met Bronckhorster Brewing Company.

Barley and Oloroso

Barley Wine, 12%, 37,5cl.

Een mooie Barley Wine die een vier maanden lange houtlagering heeft gehad op een Sherry Oloroso Quatercask. Dit stevige biertje is een collab met Bronckhorster Brewing Company en heeft maar liefst 12% alcohol. Dit is een heerlijk biertje met de smaken van fruit uit het noorden. Een smaaksensatie, waarbij het sherry vat goed zijn werk heeft gedaan.

Campbeltown Fèis Ìle 2017

Stout, 9%, 33cl & 75cl

Dit heerlijke barrel aged stout bier is drie maanden houtgelagerd op een Glen Scotia vat. In collab met de jonge brouwerij Jotner is dit bier tot stand gekomen. Een donker bier met een stevige body en een volle smaak met tonen van Campbeltown Whisky.

Bierdiner: Double Matured   

Quadrupel, 10%, 75cl.

Dit bier is vier maanden gerijpt op een Mac Duff vat en een maand op een Sherry Olorosso vat en is een collab met brouwerij Kromme Jat. Dit bruin tot roodbruine bier is een stevige quadrupel met een alcoholpercentage van ruim 10%. De aroma’s van drop, laurier, vijgen en dadels komen naar voren. Dit bier heeft smaken van karamel, vanille, whisky en sherry.

Neem contact met ons op!

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen.

Welkom bij Rockin' Ludina

Ben je 18 jaar of ouder?

- -